Over BartelsSport

BartelsSport Emmen

BartelsSport is een sportwinkel gespecialiseerd op het gebied van zwemmen en waterpolo in Emmen. Al ruim 25 jaar wordt deze sportzaak gerund.

De laatste jaren leggen we ons steeds meer toe op de verkoop van zwem- en waterpolokleding, zowel bedrukt als onbedrukt.

Bartels Sport webshop www.bartelssport.nl. U kunt hier zwem- en waterpoloartikelen bestellen, ook kunnen wij voor u de sportartikelen bedrukken.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel aan de Splitting 113 in Emmen.

We helpen u  graag  om de juiste keuze(s) te maken.

Met het bedrukken van kleding hebben we vele jaren ervaring. Wij gebruiken de volgende technieken :

1) transferdruk, 2)snijfolie en 3) borduring.  Door deze verschillende technieken  kunnen wij zowel enkele stuks als grote aantallen voor u bedrukken. We hanteren daarbij altijd scherpe clubprijzen en in overleg bovendien snelle levertijden.

Het assortiment van BartelsSport is erg breed. Wij verkopen diverse bekende sportmerken als Arena, Speedo, Maru, Waterswim, Turbo, Epsan, Winart, Mikasa, Masita,Erima, Gildan.  Mocht u specifieke wensen hebben, neemt u dan gerust contact op met info@bartelssport.nl ,zodat wij samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor u.

Bovenstaande in combinatie met onze sterk concurrerende prijzen, maakt BartelsSport  tot de sportzaak met teamgeest,  die al haar  klanten graag optimaal van dienst wil zijn. 

Sportieve groet,

Marion Koop

Back to top